«Львівелектротранс» встановлює на зупинках похвилинні графіки руху

12:40 13 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: demyandanylyuk.com

У комунальному підприємстві Львівелектротранс» пояснили: «Це тимчасове рішення, яке дозволить вирішити питання поінформованості наших пасажирів щодо графічності курсування міських тролейбусів та трамваїв».

У комунальному підприємстві «Львівелектротранс» повідомили сьогодні, 13 жовтня, що його служба організації руху та логістики розпочала встановлювати похвилинні графіки руху на зупинках електротранспорту. Зокрема, детальні графіки уже розміщено на трамвайних зупинках на вулицях Руській і Підзамче, на зупинці «Аквапарк», на зупинці на площі Соборній і на кінцевій зупинці тролейбусів №2, №7, №9, №10 та №12 «Університет Івана Франка».
У «Львівелектротрансі» також стверджують: «Загалом львівський електротранспорт курсує між 336 зупинками. На 26 із них уже встановлено електронні табло, а на усіх інших у ЛКП «Львівелектротранс» планують встановити друковані графіки руху».

Начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар пояснив: «Це тимчасове рішення, яке дозволить вирішити питання поінформованості наших пасажирів щодо графічності курсування міських тролейбусів та трамваїв. Сподіваємося, що невдовзі на вулицях міста встановлять ще більше електронних табло, тоді потреба у друкованих графіках буде менш критичною».
Про це поінформували сьогодні, 13 жовтня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів