«Львівелектротранс» отримав чотири трисекційні трамваї

15:35 22 вересня 2016 р.

«Електронтранс» вніс у конструкцію вагонів низку змін.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», у його трамвайне депо доставлено зі заводу СП «Електронтранс» чотири нові трисекційні трамвайні вагони «Електрон» T3L44. Причому виробник вніс в конструкцію цих вагонів низку змін. Зокрема – замість системи керування електроприводом російського виробництва встановлено польську.

Але наразі ці трамваї ще не пройшли процедуру передачі від виробника до замовника та не прийняті на баланс ЛКП «Львівелектротранс». За угодою між СП «Електронтранс» та «Львівелектротрансом», трамваї знаходяться у депо на зберіганні і є власністю виробника. Нові трамваї «Електрон» будуть прийняті на баланс і введені в експлуатацію після проходження всіх процедур випробовування, тестування та приймання фаховою комісією.

Про це повідомили сьогодні, 22 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали, що орієнтовно на серединну листопада Львів має отримати сім трамваїв. А курсуватимуть вони на новому трамвайному маршруті, який з’єднуватиме найбільший мікрорайон «Сихів» з центральною частиною міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів