«Львівавтодор», ЛМР та ЄБРР підписали сьогодні договір про будівництво трамвайної колії на Сихів

18:40 16 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олександр Мазуренко / прес-служба Львівської міської ради

Зокрема у ньому підтверджено, що місто отримає від німецького уряду для прокладання транспортної артерії грант у розмірі 5 мільйонів євро.

Ці кошти, як повідомили кореспонденту «Укрінформу» в Львівській міській раді, призначені на спорудження трамвайної колії до найбільшого житлового масиву міста – Сихова. Натомість міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Грант у розмірі 5 мільйонів євро виділить Львову Федеральне міністерство навколишнього середовища, охорони природи та ядерної безпеки Німеччини для продовження трамвайного маршруту №4 до мікрорайону Сихів. 16 квітня відбулось підписання відповідного договору між ЛКП «Львівавтодор», міськрадою та ЄБРР», - зазначив 

За словами міського голови, в грудні 2013 року на реалізацію цього важливого соціального проекту, який здійснюється на умовах співфінансування, місто отримало 6 мільйонів євро кредиту ЄБРР. Внесок із місцевого бюджету складе 6,2 мільйона євро. Окрім того, міська казна виділить кошти на закупівлю нових трамваїв для згаданого та інших маршрутів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів