ЛОДА запрошує компанії приєднатися до пакту

16:24 1 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: csr-ukraine.org

В облдержадміністрації наголосили, що підписанти Українського пакту заради молоді сприяють обміну кращими практиками співпраці бізнесу та освітніх закладів, спільно працюють над визначенням потреб у знаннях та навичках молоді, а також розробляють нові довгострокові програми та запроваджують програми навчання «soft-skills».

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 1 березня: «Компанії Львівської області запрошують приєднатись до підписання  Українського пакту заради молоді  2020 – документу, який має на меті побороти проблему безробіття молоді та пропонує високоякісне стажування. Підписанти пакту сприяють обміну кращими практиками співпраці бізнесу та освітніх закладів, спільно працюють над визначенням потреб у знаннях та навичках молоді, а також розробляють нові довгострокові програми та запроваджують програми навчання «soft-skills».

У повідомленні ЛОДА також зазначено: «Львівська облдержадміністрація разом з іншими небайдужими компаніями Львівщини приєднались до пакту у 2016 році. Якщо Ви зацікавленні у підписанні Пакту, заповніть аплікаційну форму та надішліть на електронну адресу td@csr-ukraine.org».

«Попередня дата підписання пакту – 22 березня о 12:00-12:30 у Палаці Потоцьких в рамках ІІІ Міжнародної конференції «Соціальна – «Соціальна відповідальність бізнесу». Детальніше про конференцію – за посиланням. Детальна інформація про пакт – за ще одним посиланням. Контактна особа – Софія (телефон: 0685121268)», – повідомили також сьогодні, 1 березня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів