Ліля Ваврін озвучить аудіосупровід у трамваях і тролейбусах Львова

10:00 19 липня 2017 р.

Фото до новини

У «Львівелектротрансі» запевнили: «Ми хочемо, щоб люди, які їдуть зранку на роботу, мали гарний настрій та частіше усміхалися, а також не забували бути взаємоввічливими».

У Львівській міськраді поінформували сьогодні, 19 липня: «Відома львівська співачка Ліля Ваврін озвучить аудіосупровід у львівських трамваях та тролейбусах. Про це повідомив начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю «Львівелектротрансу» Іван Бондар.

«Це спільний проект комунального підприємства «Львівелектротранс» та радіостанції «Дуже Радіо», на меті якого зробити проїзд у громадському електротранспорті більш комфортним та зручним, – пояснив Іван Бондар. Ми хочемо, щоб люди, які їдуть зранку на роботу, мали гарний настрій та частіше усміхалися, а також не забували бути взаємоввічливими. Для нас важливо, щоб гасла та повідомлення з якими ми звертаємося до людей, не були сухими і несли у собі не лише змістовне, а й емоційне наповнення».

Натомість Ліля Ваврін запевнила, що без вагань погодилась на пропозицію озвучити аудіосупровід в електротранспорті Львова.

Співачка зазначила: «Мені важко уявити львівські вулиці без трамваїв. Пропозиція озвучити аудіосупровід у львівських трамваях та тролейбусах надійшла несподівано, та я без вагань погодилась, оскільки ідея видалася мені цікавою. Іноді серйозна інформація, подана з гумором, сприймається набагато краще, тому якщо завдяки мені хоча б одна людина усміхнеться і буде мати гарний настрій, я буду щаслива».

Про це повідомили сьогодні, 19 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів