Лілі Ваврін озвучить аудіосупровід у трамваях і тролейбусах Львова

15:15 26 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

Відома співачка буде закликати пасажирів до взаємоввічливості та нагадувати про культуру поведінки.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 26 липня: «Невдовзі аудіосупровід у міському електротранспорті Львова звучатиме по-новому – голосом відомої львів’янки, української співачки Лілі Ваврін. Системні повідомлення, які звично закликають пасажирів до взаємоввічливості та нагадують про культуру поведінки в громадському транспорті уже через тиждень лунатимуть у трамваях і тролейбусах Львова».

Начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю «Львівелектротрансу» Іван Бондар розповів: «Щодня львівські тролейбуси та трамваї перевозять десятки тисяч людей. Для нас дуже важливо, щоб кожен, хто користується послугами міського перевезення, залишався задоволеним та був у чудовому настрої. Хочемо, щоб усі оголошення, які чують пасажири у транспорті, несли не лише змістовне, а й емоційне наповнення. Ми дуже вдячні Лілі Ваврін та команді першого туристичного радіо «Дуже радіо» за те, що підтримали нашу ініціативу та допомогли фахово та якісно записати ролики. Озвучити тексти ми запропонували Лілі Ваврін не випадково. Вона не лише відома співачка, але й відома львів’янка. А ми хочемо, щоб у львівському транспорті звучали львівські голоси».

У міськраді поінформували також: «Для співачки Лілі Ваврін пропозиція озвучити аудіосупровід у міському електротранспорті виявилася дещо несподіваною, однак, вона погодилась, оскільки ідея здалася їй цікавою. Крім того, співачка зазначила, що серйозна інформація, яка подана з гумором, сприймається набагато краще, тому якщо завдяки їй хоча б одна людина усміхнеться і буде мати гарний настрій, то й вона буде щасливою».

Ліля Ваврін запевнила: «Я радію, що долучилася до такого проекту. Нашому колективу було цікаво це робити. Ми розуміли, що потрібно зважити на бажання і настрої різних пасажирів. Адже в одному трамваї може їхати одночасно вчитель, рок-музикант, бабуся, дитина. Ми розуміли, що потрібно зробити запис, який би сприймався усіма. Також ми мали інформаційне завдання – треба було донести певну інформацію, яку подав «Львівелектротранс». І це треба було зробити динамічно, позитивно, легко та гостинно. Можна сказати: «Поступіться місцем людям похилого віку». А можна сказати: «Якщо ви не поступитеся місцем людям похилого віку – це зробить водій!». Тобто через призму такого гумору ми вирішили подати серйозну інформацію. Зрозуміло, що завше є люди, яким не все сподобається. Але ми намагалися максимально знайти золоту середину». 

У міськраді повідомили також: «У нових аудіороликах йдеться не лише про культуру поведінки у громадському транспорті –  «Довкола стільки красивих жінок. Поступіться місцем»; «Зберігайте спокій – квитків вистачить на всіх»; «У трамваї (тролейбусі) можна сидіти, стояти, дивитися у вікно, тихенько розмовляти по телефону, читати в Інтернеті. І бажано поступатися місцем літнім людям, вагітним жінкам та дітям»; а й про необхідність своєчасної оплати проїзду – «Компостер завжди у межах вашої досяжності»; «Придбайте і закомпостуйте квиток – будьте дужими»; «Здивуй контролера – покажи закомпостований квиток».

PR-директор «Дуже радіо». Діана Гайворонюк розповіла: «Усі тексти аудіороликів написано у дружній атмосфері творчого колективу «Дуже радіо», над зведенням звуку та залученням додаткових аудіоефектів з особливою відповідальністю та наполегливістю попрацював звукорежисер Володимир Йовбак (Вова Грубий). Для себе ми вирішили, що тексти мають бути дуже позитивні, дуже теплі і з гумором. Сподіваюся, нам це вдалося».

«За словами Івана Бондара, вже через тиждень новий супровід звучатиме у більше, як 90 трамваях і 60 тролейбусах Львова. І це лише перші записи. У планах «Львівелектротранс» ще багато цікавих аудіо ідей», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів