Кредиторська заборгованість на Львівщині за 2013 рік сягнула майже 60 млн. грн

13:58 14 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kam-pod.gov.ua

Обласна рада запевняє в п’ятницю, що «розпочне процес повернення».

За словами голови комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослава Качмарика, прийняття звіту про виконання обласного бюджету Львівської області за 2013 рік розпочне процес повернення кредиторської заборгованості. Як зазначив Ярослав Качмарик, залишкові кошти  в області є, але для їх використання потрібні управлінські рішення, серед яких і рішення обласної ради щодо прийняття звіту про виконання обласного бюджету Львівської області за 2013 рік.

Голова бюджетної комісії наголосив: «Кредиторська заборгованість за 2013 рік в області становить приблизно 60 млн грн. Це чиїсь зарплати, кредити, в тому числі і кредити фермерів, які взяли їх для організації весняно-посівних робіт. Прийняття звіту про виконання обласного бюджету Львівської області за 2013 рік запустить механізм повернення кредиторської заборгованості. Це не означає, що наступного дня після того, як обласна рада прийме таке рішення, казначейство почне видавати кошти. Але механізм буде запущено».

Ярослав Качмарик зауважив також, що минулого року також не використано кошти, призначені на капітальний ремонт доріг області, й конкретизував: «Добре, що ці кошти не були використані в листопаді-грудні минулого року. Ці кошти є перехідними, і ми можемо провести роботи на цю суму зараз, коли є відповідні погодні умови» - зазначив голова комісії. 

Про це інформує сьогодні, 14 березня, прес-служба обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів