Концерн «Nexans» збудує завод на Львівщині

14:22 12 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Бродах виготовлятимуть електричні кабельні мережі.

«Уже цьогоріч у місті Броди французький концерн «Nexans» розпочне будівництво нового заводу з виготовлення електричних кабельних мереж», – повідомили сьогодні, 12 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Днями інвестор на аукціоні отримав право оренди 5,9 гектарів землі на вулиці Чупринки в Бродах. Про це розповів їх міський голова Анатолій Белей, який зазначив: «Під час земельних торгів з продажу прав оренди на цю ділянку перемогу здобуло дочірнє підприємство концерну «Nexans» – ТзОВ «Електроконтакт Україна», яке вже працює на Львівщині. Відтак інвестор може розпочати будівництво вже навесні».

За словами міського голови, компанія отримала землю у користування терміном на 49 років. Зокрема, під час аукціону річна плата за оренду зі стартової ціни у 187 тисяч виросла до майже 280 тисяч гривень, які підприємство сплачуватиме у місцевий бюджет.

Майбутній завод у Бродах спеціалізуватиметься на виробництві електричних кабельних мереж для провідних світових автовиробників. Вже орієнтовно у першому кварталі 2017-го року, він може розпочати роботу. Загалом компанія «Nexans» планує інвестувати понад 120 мільйонів гривень та працевлаштувати близько двох тисяч людей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів