«Контрабас» уже у Львові - на Вербовій,15

08:23 4 листопада 2013 р.

Фото до новини

Інтернет-магазин побутової техніки «Контрабас» розширює мережу своїх представництв в обласних центрах України і оголошує про відкриття нового пункту видачі інтернет-замовлень у Львові.

Інтернет-магазин «Контрабас» спеціалізується на онлайн-продажах побутової техніки та домашньої електроніки і є підрозділом великої гуртової компанії - офіційного дилера і партнера провідних світових виробників Beko, Atlant, Bosch, Braun, Samsung, LG, Electrolux, Philips, Snaige, Gefest, Zanussi, Indesit, Hotpoint-Ariston, Moulinex, Rowenta, Pyramida, Cata. Офіційне партнерство компанії з провідними брендами дає можливість інтернет-магазину утримувати одні з найнижчих цін на українському інтернет-ринку побутової техніки. Всі товари поставляються за прямими контрактами без посередників, тому в асортименті інтернет -магазину тільки офіційна сертифікована техніка, забезпечена гарантіями виробника.

Новий пункт видачі розпочав роботу за адресою: вул. Вербова, 15. Тут клієнтам інтернет-магазину гарантований гідний рівень сервісу та комфортні умови для отримання і оплати товару. Просторе обладнане приміщення забезпечує покупцям можливість розпакувати і оглянути техніку, ввімкнути її в електромережу і перевірити на працездатність, на місці розрахуватися і отримати чек та гарантійний талон.

«Приймаючи рішення про розширення мережі представництв, ми проаналізували ситуацію з продажами в кількох обласних центрах - і Львів виявився для нас найбільш пріоритетним містом для відкриття пункту видачі замовлень нашого інтернет-магазину. Обсяг продажів ІМ «Контрабас» у західному регіоні складає близько третини від загального показника і затребуваність львів'янами такої послуги, як доставка замовлень в їхнє місто, дуже велика, - зазначила Оксана Гасанова, керівник інтернет-магазину « Контрабас».  -Наш магазин продає переважно велику побутову техніку, тому безкоштовна доставка товару до пункту видачі дасть можливість покупцям Львова суттєво економити при кожному замовленні і більше не ризикувати отримати пошкоджений товар, що іноді трапляється при доставці службами перевезень».

Такі пункти видачі вже функціонують у Києві та Хмельницькому. Стратегія розвитку компанії передбачає подальше розширення мережі представництв у всіх обласних центрах України.

За додатковою інформацією звертайтеся на kontrabas.com.ua, телефонуйте  або надсилайте листи на електронну пошту info@kontrabas.com.ua.
Графік роботи магазину і пунктів видачі доступний на сторінці сайту http://kontrabas.com.ua/shop/contacts/.

                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                    *на правах реклами.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів