Інвестиційна конференція «Seed Forum Spring» розпочалася у Львові вп’яте

12:28 23 травня 2017 р.

На конференцію запросили стартап-спільноти, представників інвестиційних і дипломатичних кіл, інноваторів, активних студентів, представників міжнародного бізнесу, інвесторів, молодих підприємців в сфері ІТ та журналістів.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 23 травня: «У Львові вп’яте відбувається міжнародна інвестиційна конференція «Seed Forum Lviv Spring 2017». Під час конференції презентуватимуть стартапи львів’ян, що до того проходили відбір. Форум відвідали міський голова Львова та надзвичайний і повноважний посол Норвегії в Україні».

«Форум проходить за підтримки Центру інновацій та підприємництва «IHUB Lviv», Львівської міської ради, міжнародного фонду «Seed Forum Foundation» та МЗС Норвегії.

Ініціатори конференції наголошують – захід організовують з метою сприяння розвитку інноваційного підприємництва в Україні, для налагодження контактів з вітчизняними та іноземними інвесторами. Також, за словами організаторів, подія допоможе інтегрувати ІТ-бізнес в європейський і світовий простір та покращить взаємодію між бізнесом і владою», – поінформували у міськраді.

Зокрема, на конференцію запросили стартап-спільноти, представників інвестиційних і дипломатичних кіл, інноваторів, активних студентів, представників міжнародного бізнесу, інвесторів, молодих підприємців в сфері ІТ та журналістів. Надзвичайний і повноважний посол Норвегії в Україні Тер'є Хорпестад запевнив їх: «Я перший раз у цьому гарному місті. Це дуже креативне середовище, тут створюють нові компанії. Ми щасливі бачити, як це працює. Ми чули багато про «іHUB» у Львові. Загалом Україна має багато молодих талановитих, освічених людей з цікавими ідеями та великим потенціалом. Людей, що віддані справі, що ведуть Україну до Європейської сім’ї, куди ви належите. Ви дуже багато вносите у роботу, створюючи бізнес. Це дуже важливо для нас – диверсифікувати наш бізнес, адже ми хочемо розвивати різні сфери. Раді бачити, що місто та міський голова підтримують ініціативи».

«Ті львів'яни, що зареєстрували проект, мали змогу представити себе львівському технологічному комюніті «Pitch Training» в «Steinara Korsmo», засновника «Seed Forum Global», який має міжнародний досвід підготовки до виступів та відбору стартапів. Також для учасників передбачений пітчинг в Steinara – можливість гідно презентувати свій проект на «Seed Forum Global». Організатори наголошують – на «Seed Forum Spring 2017» варто налагоджувати нетворкінг – збільшення кола знайомств та спілкування з потенційними інвесторами», – повідомили також сьогодні, 23 травня, в прес-службі Львівської міськради та опублікували фото з місця конференції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів