Інвестори перерахували на розвиток інфраструктури населених пунктів Львівщини більше 27 млн. грн

15:41 15 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: galka.if.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в 2014 році на пайову участь у розвитку інфраструктури населених пунктів області інвестори перерахували до місцевих бюджетів Львівщини 27 млн. 038 тисячі гривень (у 2013 році – 12 млн. 553 тис грн).

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 15 січня, «Щоденному Львову», що в 2014 році на пайову участь у розвитку інфраструктури населених пунктів області інвестори перерахували до місцевих бюджетів Львівщини 27 млн. 038 тисячі гривень (у 2013 році – 12 млн. 553 тис грн). У повідомленні також конкретизують:

«Про це повідомив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ОДА Володимир Лаврін, який також зазначив: «Зокрема, до бюджету міста Львова перераховано 23,719 млн. грн, міста Червонограда – 467,7 тисячі грн. З районів можна відзначити: Городоцький – 232,5 тис грн, Жовківський – 155,3 тис грн та Пустомитівський – 851,6 тисячі грн».

Однак, за його словами, жодної угоди протягом 2014 року не було укладено в Бродівському, Буському, Мостиському, Дрогобицькому, Сколівському, Старосамбірському, Турківському районах. Володимир Лаврін також підсумував: «Кошти, перераховані до місцевого бюджету населеного пункту, використовуються виключно для створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури (водопостачання, каналізування, освітлення, ремонт доріг та інше) відповідного населеного пункту»

Довідка:

Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності» (стаття 40) передбачає, що інвестор, який має намір щодо забудови земельної ділянки у відповідному населеному пункті, зобов'язаний взяти участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту в розмірі від 4 до 10% від кошторисної вартості об’єктів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів