«Інкубатор» обслуговує фрілансерів і стартапів безкоштовно. Три місяці

14:21 20 листопада 2017 р.

Фото до новини

За рік, відколи запрацювала програми «КУБ» (країна успішного бізнесу), від ПАТ КБ «ПриватБанк», в Україні вже створено понад 265 тисяч нових робочих місць. Мета ж цього проекту – створення мільйона нових робочих місць.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 20 листопада, під час прес-конференції на тему:
«Запровадження нових банківських програм кредитування для фермерів, підприємців та підприємств, фізичних осіб», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив керівник напрямку активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу Західного головного регіонального управління ПАТ КБ «ПриватБанк» Юрій Будулич.

Лише в Західній Україні, завдяки кредитуванню в рамках програми «КУБ», профінансовано понад три тисячі проектів на суму – 300 мільйонів гривень. Цей проект допомагає всім охочим розпочати свою справу та надає безкоштовні консультації і допомогу фахівців. Завдяки програмі «КУБ» будь-який підприємець зможе залучити до 500 тисяч грн для розвитку своєї справи.

Зацікавлені в залученні інвестицій підприємці та підприємства, а це -власники ресторанів, пекарень, перукарень, фотостудій, крамниць, можуть отримати фінансування на поточний рахунок юридичної особи чи підприємця в ПриватБанку, маючи мінімальний пакет документів. Щоб стати учасником програми і отримати фінансування, потрібно подати заявку на сайті https://kub.pb.ua/

- Що стосується Львівської області, то нам вдалося підписати угоду з облдержадміністрацією, в рамках якої вона відшкодовує відсоткову ставку. В цифрах – це облікова ставка НБУ, - розповідає Юрій Будулич.

Також, за його словами, для фрілансерів та стартаперів, тобто для тих молодих підприємців, які на  самому старті свого бізнесу намагаються поліпшити ситуацію з економікою в Україні, зробили можливість в рамках програми «Інкубатор» перші три місяці отримувати послуги безкоштовно.

- Відсоткова ставка в «Країні успішного бізнесу» - два відсотки на місяць. Сума – від 50 тисяч до півмільйона. Кредитуємо рік. І Погашення відбувається щомісяця рівними частинами, - хоча, як стверджує керівник напрямку активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу Західного головного регіонального управління ПАТ КБ «ПриватБанк», аграріям дозволили перші півроку погашати тільки відсотки, а потім вже – кредит з відсотками однаковими частинами. 


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів