Громадські слухання щодо будівництва сміттєзаводу відбулися в ще одному районі Львівщини

21:24 12 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили: «Громадські обговорення на Львівщині триватимуть до 13 липня».

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 12 липня: «У Львівській області тривають громадські обговорення щодо будівництва комплексів утилізації й переробки твердих побутових відходів на всіх ділянках, що придатні для розташування об’єктів поводження з твердими побутовими відходами. Учора, 11 липня, відбулися громадські слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу на території Старосамбірського району».

«Представники профільних департаментів Львівської облдержадміністрації презентували технологічні та фінансові характеристики підприємства з утилізації твердих побутових відходів та ознайомили мешканців району з можливостями, які дає спорудження сміттєпереробного заводу. Громадські обговорення на Львівщині триватимуть до 13 липня», – поінформували також в облдержадміністрації

«Львівська область докладає необхідні зусилля для формування комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами, що забезпечить ефективне використання вторинної сировини, відходів як джерела енергії та створення об’єктів поводження з твердими побутовими відходами безпечних для довкілля. Участь в обговоренні взяли представники профільних департаментів Львівської облдержадміністрації, представники міської та районної влади Старосамбірщини, громадські активісти та мешканці району», – повідомили також сьогодні, 12 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів