Громаді Львова повернуто земельну ділянку вартістю 5 млн. грн на вулиці Лінкольна

11:00 22 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mistaua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, за позовом прокуратури Шевченківського району реально виконано рішення Господарського суду Львівщини.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 21 грудня, що громаді Львова повернуто земельну ділянку вартістю 5 млн. грн на вулиці Лінкольна. У повідомленні також конкретизують:

«Завдяки прокуратурі громаді Львова повернуто земельну ділянку, вартістю 5 млн грн Зокрема, реально виконано рішення Господарського суду Львівської області, яке залишено у силі Львівським апеляційним господарським судом, у справі за позовом прокуратури Шевченківського району міста Львова про витребування із незаконного володіння ділянки, площею більше 0,5 га на вул. Лінкольна.

Так, у судових засіданнях прокурором доведено, що цю територію з 2010 року без належно оформлених правовстановлюючих документів неправомірно використовує одне із підприємств для обслуговування автомобільної стоянки. На цей час, інтереси громади Львова відновлено – вказану земельну ділянку, вартість якої перевищує 5 млн грн., звільнено та повернуто у власність міста». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів