«Еrnest Аirlines» відкриє нові рейси зі Львова

14:15 16 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: iev.aero

Розвиток співпраці з Україною і, зокрема, аеропортом «Львів» визначений, як один з пріоритетів європейської кампанії «Ernest Airlines».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 16 лютого: «Італійська лоукост-компанія «Ernest Airlines» продовжує тішити українців добрими новинами. 20 жовтня перевізник розпочав співпрацю з аеропортом «Львів», ввівши рейс у Мілан (Бергамо). 8 грудня відкрив два нові напрямки у Неаполь та Венецію, а на наступний сезон (орієнтовно з 22 червня) вводить ще два рейси: ще один до «столиці моди» Мілану (Мальпенса) та до «вічного міста» Риму (Ф’юмічіно)».

«Усі рейси перевізник обіцяє виконувати на постійній основі. Таким чином зі Львова до Італії з «Ernest Airlines» можна буде подорожувати у п’яти напрямках», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

«Про це представники перевізника заявили на виставці «Borsa Internazionale del Turismo» у Мілані. Розвиток співпраці з Україною і, зокрема, аеропортом «Львів» визначений, як один з пріоритетів європейської кампанії «Ernest Airlines». Основною новиною, як повідомляють у перевізника, є вихід авіакомпанії на ринок таких європейських країн, як Іспанія та Румунія, впровадження нових напрямків з Італії до України та збільшення рейсів до Албанії», – розповіли також у міськраді.

«Що стосується Іспанії, великою новиною є відкриття регулярного рейсу з Мілану Бергамо до Ібіца. Перший рейс передбачається з 22 червня 2018 року з частотою три рази на тиждень (п'ятниця, субота та неділя) в зручні вечірні години, що ідеально підходить тим, хто хоче зануритися в атмосферу Балеарських островів для подорожей та розваг, використовуючи на повну свої вихідні», – поінформували також у міськраді.

«Щодо України, то, окрім Львова, «Ernest» відкриває ще один напрямок до Києва. Йдеться про Болонью, який буде додано до вже існуючих рейсів у Мілан (Бергамо) та Венецію», – повідомили також у міськраді.
12 лютого компанія «Ernest Airlines» поширила офіційне комюніке щодо своїх планів на новий сезон 2018 року. У ньому комерційний директор «Ernest Airlines» Ільца Джело заявив: «Ernest Airlines» завжди готовий задовольнити потреби ринку та потреби пасажирів якісним обслуговуванням та доступними для всіх цінами. Нашим основним напрямком є і залишатиметься етнічний ринок з та до Італії, для якого ми програмуємо найбільшу кількість рейсів та послуг».

«У повідомленні компанії йдеться й про те, що нові напрямки будуть працювати цілорічно. А усі рейси будуть здійснюватися за допомогою сучасного авіапарку, що складається з чотирьох літаків «Airbus A320/319», – розповіли також у міськраді.

«Остаточної інформації щодо розкладу рейсів поки немає, але попередньо йдеться про те, що польоти будуть відбуватися тричі на тиждень – у понеділок, середу та п’ятницю. Орієнтовно, початок рейсів планується з 22 червня», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів