Екс-безробітним на Львівщині пропонують премії

15:56 13 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vsluh.ru

Торік понад 770 мешканців Львівщини скористалися одноразовою виплатою допомоги з безробіття для започаткування власної справи.

В середньому кожен молодий бізнесмен отримав із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття стартові кошти у сумі понад 11 тисяч гривень. Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського обласного центру зайнятості.

Львівський обласний центр зайнятості проводить конкурс серед колишніх безробітних, котрі за сприяння служби зайнятості організували й успішно займаються бізнесовою діяльністю.

Охочим взяти участь у змаганні необхідно до 30 березня 2014 року подати до міськ(рай)центрів зайнятості заяву, бізнес-план та його самооцінку. Переможців чекають грошові винагороди: за перше місце – 8 тис. грн, друге – 4 тис., третє – 3 тис. грн.

Положення про проведення конкурсу розміщене на сайті Львівського обласного центру зайнятості (www.dcz.gov.ua/lviv) у рубриці «Власна справа» розділу «Соціальні послуги населенню».

Докладнішу інформацію можна отримати тел.: 233-05-22, 233-01-83 або у центрах зайнятості області.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів