Dragon Capital придбала новий бізнесцентр у Львові в давнього партнера Андрія Садового

21:38 28 вересня 2021 р.

Андрій Садовий, міський голова Львова, Томаш Фіала, генеральний директор та засновник інвестиційної компанії Dragon Capital, Олег Лаврик, засновник товариства

Андрій Садовий, міський голова Львова, Томаш Фіала, генеральний директор та засновник інвестиційної компанії Dragon Capital, Олег Лаврик, засновник товариства "Реновація"

Українська інвестиційна компанія Dragon Capital придбала новий бізнес-центр «Viking», що на вул. Зеленій у Львові. «Viking» стане другим бізнес-центром компанії у Львові.

Про це йдеться в пресрелізі компанії, пише Dailylviv.com.

Бізнесцентр «Viking» розташований на перетині вулиць Зеленої та Пимоненка у Львові. Бізнесцентр складається з двох секцій (9 та 12 поверхів) загальною площею 18 766,1 м2, а також парковки на 102 місця. Його ввели в експлуатацію у серпні 2021 року.

У вівторок, 28 вересня, інвестиційна компанія Dragon Capital остаточно придбала бізнес-центр «Viking». Сума угоди не розголошується.

«Це наш другий бізнесцентр у Львові та 14-ий у портфелі офісної нерухомості Dragon Capital в Україні, – зазначив Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital. – Перший офісний об’єкт у Львові ми збудували у 2020 році в рамках розширення нашого ТРЦ Victoria Gardens, додавши до 52 тис. м2 торгових площ 8 тис. м2 офісів. Ми бачимо великий потенціал у ринку комерційної нерухомості Львова і окрім торгових та офісних об’єктів розвиваємо тут також масштабний проект індустріального парку М10 Lviv Industrial Park на понад 140 тис. м2».

Під час презентації бізнесцентру  «Viking» міський голова Львова Андрій Садовий вручив засновнику інвестиційної компанії Dragon Capital Томашу Фіалі подяку від імені громади міста та статуетку «Лев».

Продавцем бізнесцентру є ТзОВ "Реновація". На сайті підприємства виставлена ця та інші новобудови компанії, які пропонують до продажу.

Засновником ТзОВ "Реновація" є акціонерне товариство "ЗАКРИТИЙ недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "МІРА-КАПІТАЛ", який належить Олегу Васильовичу Лаврику.

Олег Лаврик був народним депутатом 8 скликання від партії “Об’єднання “Самопоміч”.

За інформацією Руху "Чесно", Олег Лаврик був позаштатним радником міського голови Львова Андрія Садового.

З 2006 до 2014 року - головою Ради товариства ПАТ “Південьзахіделектромережбуд”. У 2001-2014 роках - директором ТОВ “Страховий брокер “Експерт”, у 1999-2001 роках очолював відділ розвитку банку “Львів”.

З 1996 до 1999 року пройшов шлях від експерта-аналітика у галузі цінних паперів до директора інвестиційної компанії ТОВ “Галицькі інвестиції - цінні папери”.

Відтак він вручив засновнику інвестиційної компанії Dragon Capital Томашу Фіалі подяку від імені громади міста та статуетку «Лев».

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/economy/286492-u-lvovi-prezentuvaly-novyi-biznes-tsentr-viking-na-vul-pymonenka


Довідка

Dragon Capital Investments Limited входить до складу української групи компаній Dragon Capital, кінцевим бенефіціаром якої є чеський бізнесмен Томаш Фіала. Одним з головних напрямків їхньої діяльності є інвестиції в ринок нерухомості. Наприклад, у Львові Dragon Capital володіє найбільшим торгово-розважальним центром Західної України Victoria Gardens, комерційною нерухомістю в центрі міста, а також планує будувати індустріальний парк у мікрорайоні Рясне-2. Нещодавно компанія викупила Трускавецький завод мінеральних вод.

У Львові збудують три індустріальні парки

IDS продала підприємства з видобування та реалізації мінвод під ТМ Трускавецька

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів