Доходи й видатки міського бюджету Львова збільшено на 820 тисяч грн

15:31 18 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Як повідомили у четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зокрема передбачено скерувати закладам освіти з обласного бюджету 70 тисяч грн.

У прес-службі Львівської міської ради повідомили сьогодні, 18 вересня, «Щоденному Львову», що в четвер засіданням сесії ЛМР було внесено зміни до бюджету міста на 2014 рік, а саме – збільшено доходи та видатки на суму 820 тисяч грн. В повідомленні також зазначено:

«Таким чином, на виконання «Програми розвитку освіти Львівщини на 2013-2016 рр» передбачено субвенцію закладам освіти з обласного бюджету, сумою 70 тис грн, у тому числі – на розвиток дошкільної мережі (50 тис грн) та створення якісного середовища (20 тис грн). Також, для забезпечення лікування та реабілітації осіб, що постраждали внаслідок (під час) Революції Гідності, буде виділено комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги та комунальній 8 міській клінічній лікарні м. Львова 400 тис грн.

Для виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво колектора на р. Зубрі виділять 300 тис грн. Також у Львові заплановано спорудити пам’ятник 523 пластунам на Личаківському кладовищі, на яке з бюджету піде 50 тис грн.

За пропозицією управління соцзахисту пропонується здійснити перерозподіл субвенцій з Держбюджету України в сумі 9,5 млн грн, у зв’язку зі збільшенням кількості одержувачів та зростання розміру допомоги малозабезпеченим сім’ям з 1 липня 2014 р., та у сумі 295,5 тис грн, відповідно до Постанови Кабміну «Про посилення соцзахисту населення в умовах підвищення цін та тарифів на компослуги».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів