До контролю за лісом долучилися 28 місцевих громад Львівщини, – ЛОДА

19:10 28 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили, що працівники лісгоспів уже зустрілись із представниками 28-ми місцевих громад, на території яких у 2016-му році заплановані вирубки.

«Лісгоспи обласного управління лісового та мисливського господарства продовжують активно залучати місцеві громади до обговорення лісогосподарських заходів», – повідомили сьогодні, 28 квітня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Зокрема, цього місяця працівники лісових господарств зустрілись із представниками 28-ми місцевих громад, на території яких у 2016-му році заплановані вирубки. Найбільше ж обговорень планових рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів відбулось на території Бібрського, Боринського, Рава-Руського, Самбірського та Стрийського держлісгоспів.

Про це розповів начальник обласного управління Анатолій Дейнека, який також зазначив: «Представників сільських громад також цікавили плани лісовідновних робіт, озеленення та благоустрій міст і районів у весняний період. Такі громадські слухання триватимуть і надалі.

Зазначимо також, що уся інформація про планові рубки лісу також доступна на сайтах Львівської облдержадміністрації, Львівського ОУЛМГ та лісогосподарських підприємств».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів