До бюджету Львова надійшли торік понад 4 млн. гривень від плати за паркування (відео)

15:26 4 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

У минулому році в нашому міцсті працювали 76 операторів паркування.

«Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, у 2015 року від плати за паркування до міського бюджету надійшли понад 4 млн грн, що є більше від запланованої суми», – повідомили сьогодні, 4 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«За словами Віктора Щира, у минулому році у Львові працювало 76 операторів паркування, а загальна кількість паркомісць  налічувала 2720, з яких понад 300 – для людей з обмеженими можливостями. Начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР

зауважив, що в минулому році з операторами паркування було розірвано дев’ять угод: сім – з ініціативи операторів паркування, а дві – з ініціативи департаменту житлового господарства та інфраструктури у зв’язку з невиконанням умов угод.

Також через невиконання умов угод у 2016 році не продовжли співпрацю з трьома операторами паркування. Сьогодні у Львові плата за паркування становить чотири гривні за годину в центрі міста, і дві гривні за годину – поза центральною частиною міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів