До 1 листопада львівські підприємці повинні демонтувати літні майданчики

10:56 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv.comments.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в управлінні архітектури ЛМР нагадцють, що паспорт на діяльність літніх майданчиків видають з 1 квітня до 1 листопада.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 жовтня, «Щоденному Львову», що до вихідних підприємці повинні демонтувати літні майданчики. У повідомленні також конкретизують:

«Як нагадали в управлінні архітектури ЛМР, паспорт на діяльність літніх майданчиків видають з 1 квітня до 1 листопада. Відтак, до вихідних власники закладів громадського харчування повинні демонтувати свої тимчасові майданчики.

Літні майданчики є сезонними об’єктами. Якщо суб’єкти підприємницької діяльності не демонтують їх до 1 листопада, то ці об’єкти підлягатимуть примусовому демонтажу районними адміністраціями міста із відшкодуванням власниками витрат на демонтаж. За словами в.о. головного художника міста Віктора Пецуха, цьогоріч дозволи отримали власники 433 літніх майданчиків, термін дії дозволів 153 з яких – завершуються цього року, тож наступного сезону їх потрібно буде продовжити.

Нагадаємо, у Львівській міській раді існує комісія з видачі дозволів на встановлення літніх майданчиків. Основною умовою отримання дозволу є дотримання, архітектурно-художніх вимог, встановлених комісією.

Довідка

Відкритий літній майданчик – стаціонарний або тимчасовий (щоденного демонтажу) пункт ресторанного бізнесу, який розташовується біля стаціонарного закладу (ресторану, бару, кафе, їдальні) або ж і без прив’язки до нього в теплий сезон року – з 1 квітня до 1 листопада – і не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів