Для вирішення проблем львівського ринку «Привокзальний» створено робочу комісію

16:00 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

До складу «третейської» комісії увійшли представники ринку, депутати міської ради та представники виконавчих органів міської ради.

За пропозицією міського голови Львова Андрія Садового міська рада прийняла ухвалу щодо створення робочої комісії для вирішення проблемних питань ринку «Привокзальний». До її складу увійшли представники ринку, депутати міської ради та представники виконавчих органів міської ради. Очолив комісію депутат ЛМР Андрій Карбовник. Натомість міський голова Львова Андрій Садовий зазначив:

«Сьогодні створили комісію по Привокзальному ринку. Там конфлікт триває вже більше року. Декілька сторін шукають між собою порозуміння, порушуючи всі можливі домовленості. Це треба робити максимально публічно. Важливо, щоб усі депутати долучались до цього процесу. 

Моя б воля – що ринки мали б бути у власності громади і мали б бути комунальними. Я це неодноразово говорив. Те, що частину цього ринку свого часу продали, - це була помилка. Але сьогодні люди мають власність і вони порушують, на жаль, правила відносин з орендарями і тому протягом цілого року виникають проблеми і конфлікти. Ми у міській раді щотижня витрачаємо час, щоб це питання врегульовувати. Розумію, що ця каденція депутатів не прийме рішення в інтересах людей, але думаю, що наступна каденція прийме усі адекватні рішення, щоб цей ринок був окрасою нашого міста, а не згустком проблем, як є сьогодні. 

Я з мешканцями, які у міській раді, спілкуюсь в день по 5-6 разів. Вони мають великі претензії до керівництва ТзОВ «Привокзальний». Керівництво має претензії до них. Міліція порушила ряд кримінальних проваджень. Тому важливо, щоб була максимальна публічність. 

Бо кожен стоїть на своєму. Кожна зі сторін хоче перетягнути владу на свою сторону. Я буду стояти тільки на стороні закону. Максимальна публічність і відкритість. Я переконаний, що ми це питання врегулюємо».

Про це повідомили сьогодні, 21 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів