Держфінінспекцію Львівщини очолив Михайло Диба

16:18 7 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Офіційне представлення нового керівника відбулося вв департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

«У середу, 7 жовтня, відбулося офіційне представлення нового керівника Державної фінансової інспекції у Львівській області Михайла Диби. Захід відбувся за участі голови Держфінінспекції України Лідії Гаврилової та першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислава Замлинського», – повідомили сьогодні, 7 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Лідія Гаврилова висловила в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації сподівання, що Львівське відділення Держфінінспекції і надалі залишатиметься флагманом серед інших областей. Натомість Ростислав Замлинський, звертаючись до нового очільника та працівників Держфінінспекції, додав: «Бажаю плідної роботи та хороших результатів, оскільки ви здійснюєте державний контроль за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів. Особливо ваша робота є потрібною у контексті проведення децентралізації». 

Своєю чергою, Михайло Диба наголосив, що першочергово ставить перед собою низку завдань, зокрема щодо перегляду структури установи та оновлення кадрів. Біографічна довідка: Михайло Іванович Диба народився 28 листопада 1964 року в селі Жовтанці Кам’янка-Бузького району Львівської області. У 1988 році закінчив економічний факультет Львівського сільськогосподарського інституту. Зі серпня 1996 року Михайло Іванович на державній службі – призначений головним контролером-ревізором Личаківського району Львова. З 1999 року – заступник, а з 2004-го – перший заступник начальника КРУ у Львівській області. У 2005-2014 роках Михайло Диба очолював КРУ у Києві та у Львівській області, а також Державну фінансову інспекцію у Києві. З травня 2014 по вересень 2015 – заступник Голови Державної фінансової інспекції України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів