Депутати Львівської обласної ради ухвалили інвентаризувати землі ОТГ

15:00 19 вересня 2017 р.

На сесії облради прийняли у вівторок, 19 вересня, рішення провести інвентаризацію земель, які знаходяться у спільній власності територіальних громад області, в тому числі земельних ділянок, на яких розташовані об'єкти нерухомого майна, та які є власністю обласної ради.

Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Відтак, управлінню майном спільної власності доручено визначити розробника технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, що знаходяться у спільній власності територіальних громад Львівської області, виступити замовником та забезпечити проведення робіт із землеустрою, а також здійснити погодження розробленої технічної документації. Також слід подати на затвердження Львівській обласній раді розроблену та погоджену технічну документацію. Комунальні підприємства, установи та заклади Львівської обласної ради, які належать до спільної власності територіальних громад Львівської області мають подати до управління майном спільної власності та профільної комісії пропозиції та обґрунтування доцільності надання їм земельних ділянок на праві постійного користування».

Голова обласної ради Олександр Ганущин зауважив: «Переліки земельних ділянок, які підлягають інвентаризації, погоджено профільною комісією. Зараз ми говоримо виключно про інвентаризацію та виготовлення технічної документація. Рішення по кожній конкретній ділянці прийматиметься на сесії обласної ради.  Цим рішенням ми даємо хід закріпленню права обласної комунальної власності за нашими закладами та об’єктами комунальної власності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів