Депутати Львівської міськради вилучили з порядку денного пленарного засідання сесії ЛМР 10 питань

13:05 29 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук / «Гал-інфо»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з порядку денного сьогоднішнього пленарного засідання сесії ЛМР вилучили з ініціативи депутатського корпусу питання, на які були накладені вето Андрія Садового й котрі мали розглядатись повторно.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що депутати ЛМР вилучили з порядку денного сьогоднішнього пленарного засідання своєї сесії 10 питань. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, вилучили питання, на які були накладені вето міського голови і які мали розглядатись повторно. Також не розглядатимуть питання щодо вилучення для суспільних потреб з користування ТзОВ «Замок» земельної ділянки на вулицях Сихівській і Зубрівській. Вилучення земельної ділянки пов’язане з відновленням діяльності дошкільного навчального закладу №17.

Натомість, депутати додатково розглянуть 4 земельні питання. Зокрема, з ініціативи депутата Володимира Гірняка, попри зауваження міського голови Андрія Садового, до порядку денного включили додаткове питання щодо виділення ЛКП «Муніципальна дружина» земельної ділянки на вулиці Скрипника».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів