Депутати ЛМР проголосували за оновлення «контейнерного господарства» Львова

17:05 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vorobus.com

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на засіданні сесії міськради сьогодні, 18 грудня, 67 голосами було затверджено програму поводження з твердими побутовими відходами у місті на 2014-2018 роки.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що сьогодні, 18 грудня, на засіданні сесії міськради 67 голосами було затверджено програму поводження з твердими побутовими відходами у місті на 2014-2018 роки. У повідомленні також конкретизують:

«Метою її розроблення та реалізації є зменшення впливу ТПВ на довкілля, покращення санітарного стану міста та умов проживання мешканців. Програма поводження з ТПВ – це комплекс взаємопов’язаних та узгоджених у часі заходів (організаційних, технологічних, ресурсоощадних, екологічних, санітарно-гігієнічних, фінансово-економічних, соціальних, інформаційних тощо), спрямованих на розв’язання проблем у сфері поводження з ТПВ.

Це дії, спрямовані на запобігання утворенню ТПВ, їхні збір, транспортування, зберігання, обробка, переробка, утилізація, видалення, знешкодження і захоронення, в тому числі – контроль за цими операціями та нагляд за місцями видалення. Основними цілями програми є повне охоплення території міста послугами зі збору та вивезення ТПВ, оновлення контейнерного господарства та парку сміттєвозів, облаштування контейнерних майданчиків, завершення процесу впровадження системи роздільного збирання ТПВ, створення потужностей із сортування та переробки, зменшення частки відходів, які захоронюють на міському полігоні ТПВ, та поетапне його закриття, будівництво нових сміттєпереробних комплексів та сучасного полігону ТПВ». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів