«CRH» планує інвестувати в Миколаївський цементний завод 2,5 млн. євро

15:42 21 вересня 2016 р.

За словами керівника компанії «Cement Roadstone Holdings» в Україні Баррі Леонардо, інвестиція передбачає модернізацію підприємства, що забезпечить збільшення обсягів випуску продукції та покращить її якість.

У вівторок, 20 вересня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся Баррі Леонардо, керівником компанії «Cement Roadstone Holdings» в Україні («CRH»), яка є лідером у галузі виробництва різноманітних будівельних матеріалів та одним з двох найбільших виробників будматеріалів у світі, й директором ПАТ «Миколаївцемент» Кевіном МакКіоном. Під час зустрічі Баррі Леонардо задекларував намір інвестувати 2,5 млн. євро у розвиток ПАТ «Миколаївцемент», яке з вересня 2013 року є частиною групи «CRH».

За словами Баррі Леонардо, ця інвестиція передбачає модернізацію підприємства, що забезпечить збільшення обсягів випуску продукції та покращить її якість. Своєю чергою, Олег Синютка подякував гостям за довіру до Львівщини, запевнивши, що облдержадміністрація й надалі готова надавати підтримку, консультації та необхідну інформацію для майбутніх інвестицій.

ПАТ «Миколаївцемент» виробляє три типи цементу, властивості та характеристики яких цілком задовольняють вимоги до найрізноманітніших потреб щодо їх застосування. Виробнича потужність підприємства – понад три мільйони тонн цементу на рік. Сировинною базою виробництва є поклади вапняку та глини у кар’єрах, які знаходяться на відстані восьми-дванадцяти кілометрів від підприємства. Про це повідомили сьогодні, 21 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів