Чотири будинки у Львові отримали «Кришталеві цегли»

14:45 11 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Любліні відбулося нагородження переможців конкурсу «Кришталева цегла».

У прес-службі Львівської міськради повідомили в понеділок: «У п’ятницю, 8 грудня, у Любліні відбулось нагородження переможців конкурсу «Кришталева цегла» на кращу будівельну інвестицію 2017 року. У цьогорічному конкурсі нагородили чотири будівлі у Львові – ІТ-будинок (архітектор Віктор Шевчук), ЖК «Місто трав» (архітектори –Володимир Йосипчук і Назар Шклянка), ЖК «Бортнянський» (архітектор –Роман Нарольський) і приватний будинок №43 на вулиці Мишуги. (архітектор –Юліан Чаплінський)».
Начальник управління архітектури й урбаністики Львівської міської ради Юліан Чаплінський розповів: «Центр Шептицького за незрозумілих причин було перенесено з номінації «Освітні заклади» в номінацію «Офісні споруди» і не було премійовано «кришталевою цеглою» взагалі. Натомість в номінації «Освітні споруди» було обрано на перше місце дитячий садок в Білорусії і таке рішення здивувало всіх присутніх».
Метою конкурсу «Кришталева цегла» є розвиток співпраці країн та регіонів по обидві сторони східного кордону Європейського Союзу. Партнерами конкурсу є представники урядів, установ, будівельних організацій та охорони навколишнього середовища, технічних університетів, галузевих організацій та товариств», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів