Через казначейство у Львові «пробуксовують» ремонти

09:42 6 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: grim.in.ua

Зокрема не перераховуються кошти на ревіталізацію Підзамча та реставрацію балконів.

Прес-служба міської ради інформує сьогодні, 6 грудня, в повідомленні «Казначейство не проплачує кошти на міжнародні проекти Львова»:

«Як повідомили в КУ «Інститут міста», територіальні органи державної казначейської служби не виконують платіжних доручень на міжнародні проекти міста. Відтак, не перераховуються кошти на ревіталізацію Підзамче та реставрацію балконів у співпраці з Німецьким товариством GIZ. 

Проект «Ревіталізація Підзамче» Інститут міста реалізує спільно з Інститутом розвитку міста Кракова за кошти Міністерства зовнішніх справ Республіки Польща. 

«Заборгованість по цьому проекту складає 53 тис грн. Це невелика сума, однак на наших польських партнерів за невиконання умов співфінансування можуть накласти десятикратні штрафні санкції. Відтак, Львів ризикує втратити партнерські проекти організації Polska Pomoc», – зазначив директор Інституту міста Олександр Кобзарев. 

Водночас є проблеми і з фінансуванням проекту з реставрації балконів у історичній частині міста. «На рахунках у казначействі лежить 165 тис грн. за балкони, ремонт яких почали минулого року. За виконані у цьому році роботи не проплачують 404 тис грн.», – додав Олександр Кобзарев. 

Нагадаємо, станом на 5 грудня Державна казначейська служба не виконує платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету на 73 млн 257 тис грн».

Як повідомляв «ЩЛ», Львів недоотримав через казначейство снігоприбиральну техніку, тому брак коштів може паралізувати його взимку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів