Бюджет розвитку Львова прийматимуть 11 лютого

11:40 9 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: newskraine.com.ua

У ЛМР запевнили, що планують суттєво оновити міський електротранспорт.

«У четвер під час пленарного засідання сесії депутатський корпус прийматиме бюджет розвитку міста на 2016 рік», – повідомили сьогодні, 9 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Упродовж останнього тижня відбулись громадські обговорення бюджету розвитку та презентація його основних показників для представників туристичного кластеру, ІТ-кластеру та компаній Львова, громадських активістів та промислових підприємств. Заступник міського голови з розвитку Андрій Москаленко відзначив: «Ми провели розширені презентації, а під час обговорень ще й отримали дуже цікаві, конструктивні ідеї щодо наповнення бюджету. Скажімо, ІТ-компанії запропонували долучитись до ремонту садочків. Усі ці пропозиції ми зараз пропрацьовуємо». 

1 лютого виконавчий комітет міськради прийняв рішення про бюджет розвитку міста на 2016 рік, де вперше передбачено кошти на реалізацію низки заходів культурного характеру, у зв’язку з отриманням статусу «місто літератури ЮНЕСКО». Також чимало коштів, у разі погодження депутатським корпусом, буде скеровано на спортивну інфраструктуру та безпеку міста.

Планується відкриття двох медіатек, створення сучасних інтерактивних класів у школах. Буде продовжено роботу у напрямку відкриття амбулаторій сімейної медицини. Також місто планує суттєво оновити міський електротранспорт». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів