Борислав возить воду цистернами через борг перед Львівобленерго

12:26 4 вересня 2013 р.

Комунальне підприємство «Бориславводоканал» відімкнули від електропостачання через борги. Про це «Щоденний Львів» повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

«Борг КП „Бориславводоканал” перед ПАТ „Львівобленерго” за спожиту електричну енергію становить 150 тис. грн, інформують у Львівобленерго.
Через згнеструмлення КП «Бориславводоканал» кілька вулиць міста відімкнені від централізованого водопостачання, повідомляють в міській раді Борислава. «Львівобленерго» відімкнуло від електропостачання водонасосну станцію Рибник КП «Бориславводоканал».
Станом на 2 вересня заборгованість КП “Бориславводоканал” перед Львівобленерго становить 180 тис. грн, повідомляють в міській раді Борислава. Одночасно в міському управлінні держказначейства з 16 серпня є кошти водоканалу в розмірі 183 тис. грн., які ще не виплачені.
Окрім того, населення заборгувало підприємству за спожиту воду близько 2 млн.грн., а різниця в тарифі, яку мала б компенсувати підприємству держава, складає 7,6 млн.грн.
Водночас міський голова Борислава Володимир Фірман зобов’язав керівництво водоканалу забезпечити підвіз води мешканцям автоцистернами.
 «Ситуацію із проплатами держказначейства буде вирішено в найближчі дні,  централізоване водопостачання  для жителів регіону буде відновлено», – сказав В.Фірман.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів