Біженці, які не стали на облік у Львівському військкоматі, не зможуть отримувати соціальних виплат

10:34 30 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rivnepost.rv.ua

Про це повідомляє у середу його прес-служба.

Прес-служба Львівського обласного військкомату інформує в середу в повідомленні «Представники Львівського обласного військового комісаріату зустрілися з родичами призовників за мобілізацією»:

«З метою роз’яснення необхідності проведення третьої хвилі мобілізації офіцери Львівського обласного військового комісаріату приїхали до м. Стрий. Там вони зустрілися з родичами призовників за мобілізацією та відповіли на усі їхні хвилюючі запитання. Здебільшого, вони стосувалися вже риторичних та повторюваних тем. 

Наприклад, а чому мобілізовуються лише чоловіки з Львівської області? На що людям відповіли, що це неправдива інформація. Адже, за попередні хвилі мобілізації Дніпропетровська область призвала понад 10 000 військовозобов’язаних чоловіків, тоді як Львівщина – удвічі менше.

Мешканці Стрия також поскаржились, що зараз на Львівських курортах відпочивають біженці зі Сходу України, які здатні захищати свою землю, але вони цього чомусь не роблять. Військові зазначили, що дійсно така проблема існує і вже вирішується на вищих щаблях влади. Та ті біженці, які не стали на облік у військовому комісаріаті, не зможуть отримувати соціальних виплат.

Окрім представників Львівського обласного військового комісаріату, на зустрічі були і представники СБУ, прокуратури та міської ради. В громади було безліч запитань і до них».

Про це прес-служба Львівського обласного військкомату повідомляє сьогодні, 30 липня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів