Авіарейсів зі Львова до Італії побільшало

18:24 8 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 8 грудня, в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького здійснили посадку два нові рейси італійської компанії «Ernest Aіrlines».

Про це повідомили сьогодні, 8 грудня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Відтепер Львівщина отримала пряме авіасполучення з Венецією та Неаполем. Участь в урочистій зустрічі першого рейсу з Неаполя взяли заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук, очільниця Львівського аеропорту Тетяна Романовська, а також бізнес-девелопер «Ernest Airlines» – Шаді Ель Таннір».
«Як зазначила очільниця Львівського аеропорту Тетяна Романовська, завантаженість цього рейсу склала 150 осіб, а це майже 80-90%, що є надзвичайно хорошим показником. Відтак, уже сьогодні українці можуть купувати квитки на три напрямки компанії «Ernest Aіrlines» – Мілан (Бергамо)-Львів, Неаполь-Львів, Венеція-Львів», – поінформували також в облдержадміністрації.
«Вартість польоту до Венеції стартує від 49 євро, а політ до Неаполя оцінили у 44 євро, до Мілану (Бергамо) від 49 євро. Розклад рейсів: Львів-Венеція: відліт – о 16:30, приліт – о 18:20. Венеція-Львів: відліт – 19:25, приліт – о 21:15. Львів-Неаполь: відліт – о 10:40, приліт – о 12:40. Неаполь-Львів: відліт – 13:40, приліт – о 15:50», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів