«Арена Львів» перемогла у номінації «Львів відкритий для світу»

17:44 9 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: udg.lviv.ua

Загалом заявки на конкурс подало 33 підприємства та компанії різного профілю, а відзнаку у різних номінаціях здобуло 12 компаній.

«8 жовтня на «Арені Львів» відбулася церемонія нагородження переможців XVІ Конкурсу-промоції львівського підприємництва «Обличчя міста 2015». Цьогорічним переможцем у номінації «Львів відкритий для світу» стало державне підприємство «Арена Львів», яке вперше взяло участь у конкурсі» – повідомили сьогодні, 9 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Загалом заявки на конкурс подало 33 підприємства та компанії різного профілю, а відзнаку у різних номінаціях здобуло 12 компаній. Найдостойніші підприємства Львівщини визначала експертна комісія до складу якої входили Львівська торгово-промислова палата та Міська рада Львова.

Нагородження переможців конкурсу відбулося у рамках проведення XV Міжнародного економічного форуму «Україна: інвестиції, бізнес, відповідальність», що проходить у залах «Арени Львів». Зокрема, директор ДП «Арена Львів» Денис Ринський зазначив: «Для нас перемога у конкурсі «Обличчя міста» є ще одним аргументом, що «Арена Львів» є найкращим місцем для проведення спортивних, ділових та розважальних заходів найвищого рівня. Також дякую усім, хто віддав свій голос за наше підприємство у інтернет-голосуванні. Хочу розділити цю перемогу з колективом, а також з кожним, хто побував на «Арені Львів» на футбольному матчі, концерті, конференції чи екскурсії. На майбутнє ми робитимемо усе можливе, аби бути достойними цієї відзнаки та гідно презентувати обличчя Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів