Аграрні підприємства Львівщини підтримали 12-ма мільйонами гривень

15:32 16 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: minagro.gov.ua

У департаменті агропромислового розвитку ЛОДА очікують на заявки від виробників сільськогосподарської продукції.

Директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз повідомила передали сьогодні, 16 вересня:

«У 2015 році на фінансову підтримку через механізм здешевлення кредитів для аграріїв Львівщини з державного бюджету спрямували 6,5 млн. гривень. Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації проведено перше засідання конкурсної комісії за поданими заявками аграрних підприємств та надано право на одержання бюджетних коштів на суму 0,5 млн. гривень.

На регіональному рівні також здійснюється фінансова підтримка аграріїв. Зокрема, на виконання обласної Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Львівської області у 2015 році з обласного бюджету спрямовано шість мільйонів гривень.

Ці кошти можна скерувати на фінансування наступних заходів: розвиток насінництва, органічного виробництва, галузі тваринництва, рибництва, підтримку сільськогосподарських кооперативів, фінансово-кредитне забезпечення. аграрії Львівщини, які планують одержати фінансову підтримку для розвитку бізнесу, можуть звернутися департамент агропромислового розвитку та подати заявку».

Це повідомлення передали сьогодні, 16 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів