Аеропорт «Львів» стане базовим для авіакомпанії «Atlasjet» (оновлено)

17:28 15 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в середу в прес-службі Міністерства інфраструктури, вже до початку літа українська «донька» турецької компанії «Atlasjet» почне виконувати міжнародні та внутрішні рейси зі Львова та інших міст України.

У прес-службі Міністерства інфраструктури України повідомили сьогодні, 15 квітня:

«Компанія «Atlasjet Україна» відгукнулася на запрошення Мінінфраструктури: базовим аеропортом перевізника стане аеропорт «Львів» імені Данила Галицького. Уже до початку літа українська «донька» турецької компанії «Atlasjet» почне виконувати міжнародні та внутрішні рейси зі Львова та інших міст України. Окрім регулярних, в планах перевізника чартерні програми до популярних курортів Туреччини, Чорногорії та Єгипту.

Керівництво компанії вже підтвердило своє бажання та можливість здійснювати регулярні рейси приблизно за 30 напрямами, серед яких країни Європи, СНД та Закавказзя, в тому числі і у затребувані українцями Італію, Іспанію, Грузію тощо. Окрім міжнародних, перевізник виконуватиме і внутрішні рейси між Львовом, Києвом, Одесою і Харковом.

«Atlasjet Україна» почне польоти на чотирьох літаках «Аеробус 320», поступово збільшуючи флот до 15 нових лайнерів. Сьогодні компанія надасть у Державіаслужбу (ДАС) необхідні документи для отримання дозволів на чартерні рейси зі Львова, Києва та Одеси, які будуть оброблені ДАС максимально оперативно.

Перевізник також визначився з пріоритетними напрямками і подасть у ДАС заявки на першочергові регулярні маршрути. Своєю черго, Міністерство інфраструктури України і Державіаслужба ведуть необхідну роботу, щоб Atlasjet Україна найближчим часом отримала відповідні призначення.

«Новий гравець на ринку з базою у Львові сприятиме не тільки збільшенню пасажиропотоку в місцевому аеропорту, а й дасть можливість розвитку західного регіону як туристичного осередку. Більш того, це додаткові інвестиції і нові робочі місця, що безперечно сприятиме розвитку цивільної авіації та економіки країни загалом. А для українців початок польотів Atlasjet Україна означатиме більш широкий вибір варіантів авіасполучення між містами-мільйонниками країни та при плануванні закордонних авіа подорожей», – прокоментував новину міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.  

Після отримання відповідних слотів на маршрути перевізнику знадобиться до 30 днів, щоб почати польоти. Тому очікується, що вже в травні компанія відкриє бронювання квитків на перші авіарейси.

Загалом «Atlasjet Україна» планує літати за такими маршрутами:

Міжнародні:

Львів – Стамбул – Львів

Львів – Москва – Львів

Львів – Неаполь – Львів

Львів – Мадрид – Львів

Одеса – Москва – Одеса

Одеса – Стамбул – Одеса

Харків – Стамбул – Харків

Херсон – Стамбул – Херсон

Вінниця – Стамбул – Вінниця

Вінниця – Тель-Авів – Вінниця

Миколаїв - Стамбул - Миколаїв

Київ – Тбілісі – Київ

Київ – Москва – Київ

Київ – Санкт-Петербург – Київ

Київ – Амстердам – Київ

Київ – Ербіль – Київ

Київ – Лутон – Київ

Київ – Париж – Київ

Київ – Мілан – Київ

Київ – Дюсельдорф – Київ

Київ – Неаполь – Київ

Київ – Мадрид – Київ

Київ – Мінськ – Київ

Київ – Алмати – Київ

Київ – Астана – Київ

Київ – Єреван – Київ

Внутрішні:

Київ – Одеса – Київ

Київ – Харків – Київ

Київ – Львів – Київ

Чартери:

Київ – Анталія – Київ

Одеса – Анталія – Одеса

Львів – Анталія – Львів

Львів – Тіват – Львівського

Київ – Бодрум – Київ

Київ – Даламан – Київ

Київ – Шарм-Ель-Шейх – Київ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів