Адреси, відведені на теренах Львова для нових МАФів, можна побачити на інтерактивній карті

10:00 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в ЛМР розробили інтерактивну карту, на якій можна побачити потенційне місце розташування малих архітектурних форм, відповідно до внесених депутатським корпусом з голосу правок до ухвали про МАФи.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 6 березня, «Щоденному Львову»:

«У Львівській міській раді розробили інтерактивну карту, на якій можна побачити потенційне місце розташування малих архітектурних форм, відповідно до внесених депутатським корпусом з голосу правок до ухвали про МАФи. Мета створення такої карти – показати мешканцям ті місця, де незабаром можуть з’явитись нові архітектурні форми. Можливо, одна з них – саме біля вашого будинку».

Нагадаємо, минулого тижня під час сесії міськради депутати проголосували за ухвалу, якою продовжено термін здійснення підприємницької діяльності у понад 1600 малих архітектурних форм на території міста, а також внесено 133 правки, серед яких – перенесення МАФів з однієї локації на іншу без будь-яких погоджень  та встановлення нових МАФів. Як раніше зазначав міський голова Львова Андрій Садовий, цю ухвалу буде заветовано».

Карта:

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zRCQT7CzWXu0.k5p0IgTsvy4Q».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів