8 липня оприлюднять перелік компаній, які зголосилися будувати сміттєзавод у Львові

13:15 6 липня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 6 липня, в Києві відбулася за участі надзвичайного та повноважного посла Франції в Україні Ізабель Дюмон презентація техніко-економічного обґрунтування в рамках «Стратегії поводження з твердими побутовими відходами для Львова», розробленого групою компаній «Egis» за кошти уряду Франції.

Про це повідомили в п’ятницю, 6 липня, в прес-службі Львівської міськради. Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив: «Це дуже важлива подія для Львова –офіційний процес передачі документації, над якою працювала французька компанія «Egis». Французька компанія «Egis» профінансована урядом Франції і тут велика заслуга посольства і безпосередньо пані посол, яка перейнялась проблемою Львова, яка переконала уряд надатинеобхідні кошти».

Андрій Садовий розпвовів також:  «Велика компанія фахівців міста працювала з компаніє «Egis» і ці напрацювання були тим основним документом, який дав можливість ЄБРР прийняти достатньо швидке рішення щодо виділення коштів для Львова по будівництву заводу і рекультивації полігону. Перед нами ще великий шлях, який треба пройти. Думаю, на 8 липня орієнтовно ми вже будемо мати перелік тих компаній і консорціумів, які зголосились брати участь в будівництві заводу. Власне, маючи перелік тих компаній, ми вже спільно з банком будемо переходити до наступного етапу – визначення одної компанії, яка буде здійснювати всі роботи».

Більше подробиць – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів