6-9 жовтня у Львові – «Осінній Будівельний Форум»

09:28 6 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У Палаці спорту «Україна» на вулиці Мельника відбудуться три взаємопов’язані виставки.

«6 жовтня в Палаці спорту «Україна» на вулиці Мельника, 18 стартує «Осінній Будівельний Форум». Відбуватиметься він у форматі трьох взаємопов’язаних виставок, що дозволить одночасно і максимально повно охопити аспекти розвитку будівельної галузі та сфери енергозбереження. Триватиме захід упродовж чотирьох днів», – повідомили «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Форум відбуватиметься під гаслом «На шляху до енергоефективності». Під час нього цьогоріч вперше представлять салон твердопаливних котлів. Окрім цього, розроблено низку пізнавальних заходів.

Зокрема – практичний семінар з обміну досвідом «Енергетичні потреби будівель – оптимальні рішення на основі сучасних технологій»;

семінар «Реалізація енергозберігаючих заходів в житловому секторі, навчальних та медичних закладах»; семінар для енергоменеджерів Львова «Юридичні та технічні аспекти прийняття рішення про термомодернізацію багатоквартирних будинків

Окрім того відбудуться презентації «Переваги використання автоклавного газобетону у будівництві»; «Старі вікна по-новому! »; «Рішення «REHAU» для віконного будівництва»; «Ощадний дім - бережіть тепло та гроші»; «Як правильно вибрати котел?»; «Європейські рішення – утеплення та термосанація будинків за шведською технологією»; «Найсучасніша рідка система теплоізоляції «ШАТТЛ»; «Енергозберігаючі керамічні та кам'яні обігрівачі КІО».

Реєстрація – за посиланням: http://goo.gl/forms/ysZdu5nHLb. Контакти: (032)2970628/27;  expo@galexpo.lviv.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів