6-9 травня у Львові триватиме фермерський ярмарок

10:20 6 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На площі перед Палацом мистецтв на вулиці Коперника відбуватимуться різноманітні ремісничі майстер-класи.

«Упродовж 6-9 травня у Львові, на площі перед Палацом мистецтв на вулиці Коперника, 17 відбудеться ярмарок фермерської продукції – «Добрі Традиції Галичини», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Захід організовують задля популяризації та підтримки місцевих виробників. Про це повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз.

«Відвідувачі ярмарку зможуть скуштувати та придбати найрізноманітніші страви та продукти, – наголосила Наталія Хмиз. – Зокрема ковбаси, закрутки, бринзу та інші сири, м’ясо і молоко, меди та варення, випічку та хліб, банош та бограч, а також органічну продукцію з сої від виробників».

За словами директора департаменту, на ярмарку, окрім торгівлі та приготування страв, відбуватимуться різноманітні ремісничі майстер-класи. Представлять гостям і музичну програму від народних колективів Львівщини та гостей із Хорватії. Відвідувати захід можна з 12:00 до 19:00. Зазначимо, що ярмарок організовують департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, Клуб галицької кухні та мережа ресторацій «Кумпель Груп».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів