31 кримчанин зареєструвався у службі зайнятості Львівщини

17:00 4 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukurier.gov.ua

Близько півтори тисячі переселенців з Криму переїхали до Львова. І щодня ця кількість зростає на 25-30 осіб. Тоді-як до Луганська переїхав лише один мешканець окупованих земель.

Зате троє луганчан прибуло до Львова. Про це сьогодні в ефірі громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.
«Питання працевлаштування переселенців сьогодні – номер один на Львівщині. Бо, порівняно з іншими областями, кількість тих, хто тимчасово переїхав до Львова з Криму найбільша. Це близько півтори тисячі людей і щодня ця цифра зростає на 20-30 осіб. Для порівняння, до східних областей переїхало лише по 25-30 осіб», – наголосив керівник обласного центру зайнятості. 
«З 367 особами ми сконтактувалися. 113 осіб самостійно працевлаштовуються, оскільки мають контакти на рівні родин, знайомих. 119 осіб ще не визначилися, бо може перебудуть цю смуту і повернуться в Крим. 69 людей чітко визначилися, що будуть працевлаштовуватися через службу зайнятості, 31 особа зареєстрована в центрі і 7 осіб працевлаштовано»,- повідоми Барилюк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів