30 вересня у Львові – Маркетинговий Форум ЄБРР

18:45 29 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: operapassage.com

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, захід розпочнеться у вівторок у приміщенні «Леополіс Холу» на проспекті Свободи, 27 (ТВК «Опера Пасаж») о 10.00.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що завтра, 30 вересня, в приміщенні «Леополіс Холу» (на світлині) на проспекті Свободи, 27 (ТВК «Опера Пасаж») стартує Маркетинговий Форум. У повіддомленні також зазначено:

«Метою заходу є ознайомлення представників бізнесу Львова з можливостями залучення джерел фінансування проектів, що сприятимуть економічному та соціальному розвитку регіону. Долучитись до проведення Форуму запрошують львівських підприємців та представників ЗМІ. Початок – о 10.00 год.

У рамках Форуму відбудеться низка презентацій, дискусійних обговорень, а також групових зустрічей зі спеціалістами ЄБРР з питань промисловості, сільського господарства, енергоефективності та енергозбереження. Серед учасників заходу – керівники, генеральні директори, топ-менеджери провідних компаній західного регіону та запрошені спікери.

Більш детальна програма заходу – за посиланням: http://breakwest.com.ua/zakhody/16-marketynhovyi-forum-yebrr

Організатори Форуму – Європейський банк реконструкції та розвитку, спільно з ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз». Більш детальна інформація стосовно проведення Маркетингового Форуму, а також реєстрація учасників – за телефоном чи електронною поштою: 044 277 11 61; gorokhoo@ebrd.com (Олена Гороховська)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів