28 квітня у Львові – безплатний семінар бухгалтерів і фінансистів

11:50 16 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомляє в середу прес-служба міської ради, його організовують управління економіки ЛМР і фірма «Контракти-Аудит».

Тема семінару – «Зміни законодавства у зв’язку з прийняттям нових законодавчих актів України та декларування доходів за 2013 рік», а відбудеться він 28 квітня з 11:00 до 13:00. Реєструватимуть учасників семінару у відділі економічного розвитку управління економіки Львівської міської ради (площа Ринок, 1, кабінет №429, телефон 297-57-64), заявку (ПІП, місце роботи, номер телефону, e-mail) можна також надсилати на електронну скриньку ver.lviv.mail@gmail.com. Контактна особа – Філь Юлія  (297-57-64).

Семінар проводиться в рамках реалізації Програми сприяння розвитку підприємництва у м. Львові на 2014-2016 рр. Місце проведення: Львів, площа Ринок, 1, кабінет міськради №202.

План семінару:

Зміни законодавства у зв’язку з прийняттям Закону України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні» від 27.03.2014 року № 1166, Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік», інших законодавчих актів: податок на прибуток, податок на додану вартість, податок на доходи фізичних осіб, фіксований сільськогосподарський податок, інші податки, збір до пенсійного фонду при придбанні валюти, соціальні виплати та гарантії, декларування доходів фізичних осіб за 2013 рік, випадки обов’язкового подання декларації, право на подання декларації з метою отримання податкової знижки, відповідальність за неподання або несвоєчасне подання декларації, строки та порядок сплати нарахованого податку за результатами декларування, строки та порядок повернення зайво сплаченого податку, інші актуальні новини податкового законодавства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів