27-річна львів'янка працюватиме заступником міністра енергетики

18:15 22 лютого 2017 р.

Фото до новини

Кабінет міністрів України призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції Наталію Бойко.

Про це повідомили інформаційній агенції «РБК-Україна» в міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, де також уточнили: «Напрямок, який буде курирувати Наталія – це євроінтеграція, відповідно – всі вимоги щодо Третього енергопакету, щодо асоціації з Євросоюзом, – повністю співпрацю з міжнародними партнерами – ЄБРР, Світовим банком, донорами».

Співрозмовник агенції в міністерстві додав: «Бойко також буде займатися енергетичною стратегією Міненерго. Пропозиція зайняти пост заступника міністра з питань євроінтеграції Наталії Бойко надійшла від голови Міненерго Ігоря Насалика».

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, в інформагенції «РБК-Україна», де також розповіли, що Наталія Бойко є менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ, під головуванням президента України. Її роль полягає у координаційній, аналітичній та комунікаційній підтримці реформи українського енергетичного сектору.

У 2015 році Бойко була головним консультантом головного департаменту з питань впровадження реформ адміністрації Президента України, де здійснювала аналіз та доопрацювання законопроектів та підготовку аналітичних матеріалів у сфері регулювання ринків нафти і газу та ринку електроенергії. До 2015 року Бойко працювала в офісі компанії ERM у Франкфурі-на-Майні на посаді консультанта і координатора проектів для міжнародних газодобувних компаній та фінансових інституцій. 

Спеціалізувалася на питаннях у сфері екології, правового регулювання, правил охорони праці і техніки безпеки в Україні. Зокрема –в секторі нафти і газу. Наталія проводила наукове дослідження щодо формування енергетичної політики в Інституті економіки енергетики в Токіо; навчалася на юридичному факультеті в Університеті Гумбольдта в Берліні. Бойко є аспірантом Львівського націоналнього університету імені Івана Франка, у якому у 2011 році отримала диплом магістра з відзнакою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів