27-29 квітня пройде міжнародний форум «Agroport West Lviv-2017»

18:15 26 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: brandstory.com.ua

На території аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбудеться виставка сільськогосподарської техніки, технологій, тематичних експозицій.

27 квітня міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий візьме участь у відкритті V Міжнародного форуму «Agroport West Lviv-2017», який пройде на території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. У ньому візьмуть участь делегації зі 17 країн, представники профільних міністерств і відомств, органів місцевої влади, понад 200 компаній і майже 100 українських та закордонних експертів, виробники аграрної продукції, громадські організації та профільний бізнес.

Основна мета форуму полягає у розвитку потенціалу малих та середніх виробників, а також промоції виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Західної України. У рамках «Agroport West Lviv-2017» на відкритому майданчику та в середині терміналу проходитиме виставка сільськогосподарської техніки та технологій, тематичних експозицій за основними напрямками: тваринництво, рослинництво, садівництво, органічна продукція та рибне господарство.

Міжнародна виставка та форум «Agroport West Lviv-2017» триватимуть упродовж трьох днів, з 27 по 29 квітня. Форум проходитиме за підтримки Всесвітньої продовольчої організації, Мінагрополітики, Мінінфраструктури, Мінекономрозвитку, НААН України. Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в прес-службі Мінагрополітики.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів