26-27 лиcтопада у Львові пройде VI Всеукраїнський форум об’єднань співвласників будинків

11:05 26 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Ключовими темами для обговорення будуть нові законодавчі реалії, перспективи розвитку управительських компаній, можливості впровадження енергоефективних заходів у будинках, а також перспективи спільного та відповідального управління малоквартирними будівлями в історичній частині міст.

«26-27 лиcтопада у Львові відбудетьсяVI Всеукраїнський форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Форум ОСББ уже став хорошою традицією і щороку збирає близько 120 голів ОСББ та управлінських компаній зі всієї України, представників місцевої влади та виконавчих органів, іноземних експертів в галузі житлового господарства та представників міжнародних організацій. Досвід п’яти попередніх форумів довів, що платформа є ефективним інструментом для стимулювання змін в галузі житлового господарства», – відзначають організатори події. Цього року ключовими темами для обговорення на форумі будуть нові законодавчі реалії, перспективи розвитку управительських компаній, можливості впровадження енергоефективних заходів у будинках, а також перспективи спільного та відповідального управління малоквартирними будівлями в історичній частині міст.

«Форум ОСББ уже став традиційним заходом, проте щороку ми намагаємося додати щось нове, запропонувати учасникам свіжий формат заходу. Так, цього року, спільно з нашими партнерами, ми вирішили зробити акцент на практичній складовій роботи форуму. Власне, у перший день заходу учасники матимуть можливість попрацювати у групах – обговорити ключові теми та напрацювати власні рекомендації щодо розвитку сфери. Другий день проходитиме у більш традиційному форматі конференції – ключові експерти та актори обговорюватимуть найбільш актуальні проблеми в руслі напрацьованих у групах результатів», – зазначив координатор проекту, Інститут міста Назар Онуфрів,.

Організатори та партнери форуму – Інститут міста, Львівська міська рада, Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ), Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Міжнародна фінансова корпорація (IFC)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів