23 лютого представлять план розвитку Львівщини

16:30 19 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У суботу, 23 лютого, відбудеться підсумкова Рада регіонального розвитку області, під час якої презентуватимуть план розвитку Львівщини до 2021 року.

Про це повідомили у вівторок, 19 лютого, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів розповів:
«З цього року ми переходимо на середньострокове планування, це вимога і бюджетного кодексу в частині середньострокового бюджетного планування, Президента України, Кабінету міністрів України з точки зору планування на 2019-21 роки нашого розвитку. Ці завдання були поставлені на Раді регіонального розвитку у Києві восени 2018 року і в контексті середньострокового планування по різних галузях і в питаннях інфраструктурного розвитку. Ми провели Раду регіонального розвитку, яка дала старт обговоренню перспективних планів населених пунктів».

«Пропозиції з обговорення у населених пунктах районні ради регіонального розвитку підсумовують у план розвитку районів. Ці плани розвитку увійдуть у План розвитку Львівщини до 2021 року, який і представлять 23 лютого. Засідання Ради Регіонального Розвитку відбудеться в конференц-залі стадіону «Арена Львів» на вулиці Стрийській у суботу, 23 лютого», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів