23-24 жовтня у Львові вп’яте пройде всеукраїнський форум ОСББ

11:12 21 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в ході П’ятого всеукраїнського форуму об’єднань співвласників багатоквартирних будинків обговорюватимуть реформування галузі житлово-комунального господарства, практики впровадження енергоефективних заходів, їхню державну й муніципальну підтримку.

У прес-службі міської ради повідомили в вівторок «Щоденному Львову», що 23-24 жовтня в приміщенні готелю «Дністер» на вулиці Матейка, 6 вп’яте пройде всеукраїнський форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). У повідомленні також конкретизують:

«Упродовж двох днів – 23 та 24 жовтня – у Львові пройде П’ятий всеукраїнський форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Основні теми для обговорень – реформування галузі житлово-комунального господарства України, а також практики впровадження енергоефективних заходів, їхня державна та муніципальна підтримка.

Старт Форуму – в четвер о 9.00 у приміщенні готелю «Дністер» (вул. Матейка, 6). Опісля відбудеться брифінг для ЗМІ.

Цьогоріч Форум збере понад 200 учасників з усієї України. Спеціальними гостями будуть міський голова Львова Андрій Садовий, заступник Міністра регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов та Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук.

Участь у заході візьмуть також голови ОСББ та управлінських компаній, представники місцевої та державної влади, міжнародних організацій, експерти у галузі житлово-комунального господарства.У підсумку обговорень учасники повинні напрацювати спільну резолюцію з пропозиціями та вимогами до відповідних центральних органів влади.

Організатори та партнери Форуму: Інститут міста, Львівська міська рада, Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ), проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», програма USAID «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок», Фонд ім. Фрідріха Еберта, Міжнародна фінансова корпорація (IFC), ТОВ «Данфосс-Україна», ПП «Хвоя Інтегра», АТ «МетаБанк», ПАТ «Банк Львів», Хенкель Баутехнік (Україна), ТзОВ «АІП». Акредитація журналістів (ПІБ, назва ЗМІ та контакти) – за тел.: (097) 262 87 38 (Мар’яна Куземська) чи електронною поштою: m.kuzemska@city-institute.org».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів