22 квітня у «Львівській політехніці» пройде «Інженерний Ярмарок Кар’єри» (відео)

14:00 17 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/BEST.Lviv?fref=photo

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 22 квітня в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться щорічна виставка провідних компаній, створеною для студентів та молодих спеціалістів, котрі бажають зробити перший крок до своєї кар’єри.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 17 квітня, «Щоденному Львову»:

«22 квітня в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться щорічний «Інженерний Ярмарок Кар’єри», який успішно проводиться з 2007 року та є виставкою провідних компаній, створеною для студентів та молодих спеціалістів, які бажають зробити перший крок до своєї кар’єри. Компанії-учасники пропонують вакансії та стажування, презентують себе, а відвідувачі мають змогу наживо поспілкуватись з їхніми представниками й подати своє резюме безпосередньо роботодавцю.

«Компанії-учасники Ярмарку зацікавлені в молодих працівниках, які можуть не мати досвіду роботи та необхідних навичок, тому для студентів ІЯК – це чудова нагода написати своє перше резюме та почати будувати кар'єру», – розповіла Зінаїда Мазуркевич, координатор 8-го «Інженерного Ярмарку Кар’єри».

У рамках події будуть проводитися зустрічі з цікавими, відомими людьми, що  розкажуть студентам історії власного успіху та поділяться досвідом і знаннями. 8-й «Інженерний Ярмарок Кар’єри» – це близько двадцяти провідних компаній («Softsereve», «Silego», «Cypress», «LITS» («Q&A School»), «Global Logic», «BinaryStudio», «Jabil,SmartSupport», «E&Y», «Intellias,Vega», «ELEKS», «LEONI», «Symphony», «Адекко/Світоч», «DMP Group», «Львівська Академія Бізнесу», «Астеліт (life)», «BAT», «Yazaki», «Keel», «SoftServe», «Aon»), сотні цікавих вакансій та відомі успішні люди, об’єднані одним заходом. 

Організатор – львівський осередок міжнародної студентської організації «BEST». Контакти організаторів:

Координатор проекту: Зінаїда Мазуркевич, моб.: +38 093 976 13 28, e-mail: zinaida.mazurkevych@gmail.com

Відповідальна за зв’язки з громадськістю: Інна Остапенко, моб.:+38 067 589 55 85, +38 063 205 52 32, e-mail: innna.ostapenko@gmail.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів