12 компаній виявили бажання будувати у Львові сміттєзавод

10:10 10 липня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: tvoemisto.tv

9 липня, о 17:00 завершився термін подачі документів для компаній, які мають намір взяти участь у тендері з будівництва заводу з механіко-біологічної переробки твердих побутових відходів у Львові.

Про це повідомили у вівторок, 10 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На перший обов’язковий етап «Прекваліфікація» свої документи подали 12 компанії з 11 країн світу. Це переважно європейські компанії, а також по одній компанії з Ізраїлю та Китаю».

Директор комунального підприємтва «Зелене місто» Вадим Ноздря зазначив: «В цілому можна констатувати надзвичайно високий рівень зацікавленості з боку учасників ринку, адже заявки на отримання тендерної документації були отримані від 68 компаній. Враховуючи високі кваліфікаційні вимоги, кваліфікаційні пакети надійшли саме від лідерів цієї галузі».

У міськраді також розповіли: «Троє з 12 учасників представлені в якості консорціумів декількох компаній, які утворені з метою відповідності кваліфікаційним вимогам. Оцінка документів на відповідність кваліфікаційним вимогами проводитиметься протягом 30 днів, після чого буде оприлюднено назви компаній, які пройшли кваліфікацію та проходять до наступної стадії тендеру».

«Згідно з тендерною документацією, будівництво заводу триватиме 24 місяці. Після завершення будівництва, наступні 12 місяців триватиме операційний період, впродовж якого переможець тендеру буде обслуговувати комплекс та готувати місцевих спеціалістів для подальшої повної передачі усіх обслуговуючих процесів», – поінформували також у міськраді.

«Концепція переробного комплексу базується на засадах максимального зменшення обсягів та, найголовніше, залишкового об’єму перероблених відходів, які мають відправлятися на захоронення; відсортовування ресурсоцінної вторинної сировини та зменшення біологічної активності органічних відходів. Також комплекс буде передбачити можливість виробництва твердого умовного палива», – повідомили також прес-службі Львівської міськради та опублікували перелік компаній, які подали свої документи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів